*/

30.11.05

A je to....

Nálada po vystoupení? Výborná! :) Shrnutí? Nechtějte slyšet! :)
Dobře aspoň pro některé, kteří by se rádi zúčastnili koncertu naší vokální skupiny PAKOS, který se chystá už v blízké době:
Před vystoupením jsme si zkusili, že v malých místnostech mezi vitrínami s nočníky a hygienickými potřebami (výstava se týkala hygieny na šlechtických sídlech) není moc dobrá akustika, udělali malé změny v repertoáru dle hlasových i jiných (in)dispozic a čekali na slovo pořadatelů. Chytré věty zazněly a hned poté jsme byli uvedeni jako mladí amatéři. :) Nervozita trochu byla, odstup od lidí pramalý (stáli přímo před námi) a intonace střídavá. Nakonec jsme zvládli vše, co jsme si naplánovali, zakončili jsme nejpovedenější skladbou, zanechali tak dobrý poslední dojem a ohlasy byly příznivé. Pak se podávalo občerstvení, resp. byl raut (thlavně víno :) ) a pár lidí s námi dalo řeč. Rozdali jsme kontakty, třeba se zase něco ujme.
Pak jsme se s mými milými přemístili do blízké občerstvovny, kde jsme to nad kalíškem museli probrat. A také jsme naplánovali onen zmíněný blížící se koncert, takže kdo si nechce nechat ujít jazzový-swingový večer s PAKOS (španělsky Františky), nechť sleduje aktualizace. :) A pokud si chcete jít prohlédnout výstavu, tak je to v galerii Sklepení na Svoboďáku vedle toho hnusného proskleného nově postaveného baráku. ;-)
Dobrou noc....