*/

27.11.05

Zkouška, která se zvrtla (=zvrhlá zkouška) :-)

Malinko Vám přiblížím, jak jsme včera zkoušeli. Ze začátku to vypadalo velice slibně, chlapci přišli včas a s dobrou náladou, takže jsme nacvičili sólovou píseň (trio) s klavírem. Moc pěknou zamilovanou píseň Danny boy. Pak přišel zbytek našeho seskupení a zpívali jsme kolem dalších 2 hodin. Přiblížil se večer, padla únava a abychom na sebe nebyli v důsledku precizního nácviku nezdvořilí a navzájem otravní, přesunuli jsme se ke mě na pokoj.
Spolubydlící Martina raději utekla za klidnější společností a my jen co jsme se najedli toustů, dali jsme se do hry Aktivit. Pili jsme víno a zanedlouho jsme se smáli, až jsme se za břicha popadali a to nejen za vlastní. :-) Všichni se moc bavili až do pozdních nočních hodin. Fotky jsou velice podařené, ale prosím berte je s rezervou, měli jsme opravdu všichni dobrou náladu. :-)

Nejdřív papání, někdo se musel dožadovat pití.. i ty, hostitelko!

... a pak se začlo kreslit podle hry a předvádět činnosti nebo slova...

... a že to byla pantomima! Ukazovalo se na všem a všech možných přítomných...

A když už jsme byli usmátí k únavě, začaly se projevovat slabší stránky... někteří způsobně odešli domů, ...

...ale někteří si stlali, kde se jen dalo. :-)

A tak jsme se po dlouhé době sešli, oslavili něco, co se slavit nemuselo a všichni si užili sobotní večer. Teď doufám, že středeční koncert nedopadne podle toho, jak jsme ten večer dopadli my! :-)))